Τα Ros Solis αποτελούν μια φρέσκια ιδέα, (σαν την πρώτη δροσιά του ήλιου) και δημιουργήθηκαν  για να ικανοποιήσουν την ανάγκη για premium mixers που αναδεικνύουν τις γεύσεις των φυσικών συστατικών τους. 

Απευθύνονται σε όσους ζητούν υψηλών προδιαγραφών mixers για να δημιουργήσουν premium long drinks, cocktails ή ακόμα και mocktails. 

Η ζωντάνια των γεύσεων και οι πολλές και καλά ενσωματωμένες φυσαλίδες τα κάνουν ιδανικό απεριτίφ για τους ενημερωμένους καταναλωτές που θέλουν να αποφύγουν το αλκοόλ ή ακολουθούν gluten-free, vegetarian και vegan δίαιτες. 

Παράγονται με το εξαιρετικής ποιότητας Φυσικό Μεταλλικό Νερό της ιδιόκτητης πηγής  στην περιοχή Ροδοδάφνη Αιγίου, υψηλής ποιότητας διοξείδιο του άνθρακα και με 100% φυσικά συστατικά χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά!  Η εμπειρία, η τεχνογνωσία  και η άρτια υποδομή της εταιρείας Παραγωγής& Εμφιάλωσης Αναψυκτικών & Αεριούχων Ποτών ΚΡΙΝΟΣ εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα παραγωγής.

Ξεχωρίζουν για την απολαυστική γεύση τους αλλά και το υπέροχο βαθύ μπλέ χρώμα της ετικέτας τους! Τα  διαφορετικά εικαστικά στην ετικέτα τους είναι εμπνευσμένα από τις αντιθέσεις των στοιχείων της φύσης και των ζώων που θα σας ταξιδέψουν και θα γοητεύσουν τις αισθήσεις! 

Μια αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Παραγωγής & Εμφιάλωσης Αναψυκτικών & Αεριούχων Ποτών “KRINOS”- Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε και της εταιρείας Εμπορίας Οίνων& Αλκοολούχων Ποτών “TRINITYWINES Α.Ε.”!

Πηγή: https://grecvoyage.gr/rossolis-ta-nea-premium-mixers/?fbclid=IwAR1aaPsIOivJVHvMo07EAGRLpGI1IItQ2If56FTIEMC7cocXVtIU0SOdEx8