BERGAMOT N' MANDARIN SODA

Mediterranean Highball

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αρχίζουμε βάζοντας 50ml κόκκινο απεριτίφ και 20ml λικέρ μαστίχας. Συνεχίζουμε συμπληρώνοντας πάγο και τελειώνουμε με 200ml ROS SOLIS Bergamot & Mandarin Soda. Για γαρνίρισμα, χρησιμοποιούμε μια φέτα πορτοκαλιού. Προτιμήστε ποτήρι Ηighball. Tip: Σερβίρετε πλάγια για να έχετε όλες τις φυσαλίδες στο ποτήρι.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

50ml red Aperitivo
20ml Mastic Liqueur
200ml ROS SOLIS Bergamot & Mandarin Soda
Φέτα πορτοκάλι

Mediterranean Highball

COCKTAIL

Library

ROS SOLIS
Close